Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران قوچان گفت: طی برآوردها و بررسی‌های اولیه انجام‌شده بیش از ۴۲ روستا در حادثه زلزله ۵/۲ ریشتری صبح روز گذشته این شهرستان دچار آسیب شدند که تاکنون ۷۰۰ واحد مسکونی به‌صورت کلی و جزئی آسیب‌دیده‌اند.

به گزارش قدس آنلاین،  امین رضا مرآتی  با اشاره به آخرین جزئیات زلزله روز گذشته این شهرستان و میزان خسارت‌ها اظهار کرد: به دلیل خسارت‌های واردشده اسکان اضطراری در روستاهای دیزادیز، ددانلو، عمارت و خلکانلو انجام شد که تاکنون حدود ۴۰ چادر اسکان در این مناطق توزیع‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
 
فرماندار قوچان ادامه داد: برای روستاهای دیگر نیز تأکید بر نیازسنجی انجام شده که صبح امروز اکیپ‌های بازرسی مجدداً به سطح منطقه اعزام شدند تا به هر تعداد موردنیاز، چادر اسکان اضطراری در اختیار خانواده‌ها به‌صورت امانت قرار گیرد. وی بیان کرد: شرایط برای اسکان موقت اهالی این روستاها در مدارس نیز فراهم‌شده اما مردم غالباً ترجیح می‌دهند در محل زندگی خود اسکان یابند تا از این طریق مراقبت از اموال و لوازم زندگی‌شان باشند و از اسکان تجمیعی استقبال نمی‌کنند ولی به دلیل بحران‌های احتمالی پیش رو، این شرایط برای اسکان اضطراری ایجاد شده است. مرآتی با یادآوری اینکه بیشترین آسیب‌دیدگی مربوط به روستای دیزادیز بوده که باید خانواده‌ها خسارت‌ها را اعلام کنند، افزود: تیم ارزیاب جمعیت هلال‌احمر با همراهی نماینده بخشداری و بنیاد مسکن در حال حاضر به روستاها اعزام شدند تا به تعداد واحدهای آسیب‌دیده چادر تحویل دهند. رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران قوچان یادآور شد: به دلیل شرایط کرونایی امروز در مناطق زلزله‌زده ماسک نیز میان خانواده‌ها توزیع می‌شود که اکیپ‌های مرکز بهداشت نیز در حال ارزیابی بهداشت محیطی و غیره هستند. وی نیاز فعلی شهرستان را تهیه بسته‌های معیشتی برای خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی دانست که امروز توزیعی در این زمینه صورت می‌گیرد و خاطرنشان کرد: طی بررسی‌های انجام‌شده در بیش از ۴۲ روستای آسیب‌دیده این شهرستان براثر زلزله، ۷۰۰ واحد مسکونی به‌صورت جزئی و کلی آسیب‌دیده‌اند که در حال سطح‌بندی هستند. مرآتی بابیان اینکه در برخی روستاها با آسیب‌دیدگی مخازن آب و کانال‌های انتقال آب کشاورزی روبرو بوده‌ایم که امروز جمع‌بندی میزان خسارت‌های وارده صورت می‌گیرد، بیان کرد: محور طویل در روز گذشته به دلیل زلزله دچار انسداد شده بود که در حال حاضر مشکل رفع و هم‌اکنون تردد در تمام محورهای روستایی زلزله‌زده در جریان است. فرماندار قوچان با تأکید بر این موضوع که اکثر منازل آسیب‌دیده در زلزله روز گذشته این شهرستان قدیمی و کاه‌گلی و چوبی بوده است، گفت: این واحدها باید به‌طور کامل احداث شوند حتی اگر خسارت آن‌ها محدود باشد چون در شرایط غیر بحران مثل زلزله نیز ایمن نبودند. وی یادآور شد: چون منازل به‌طور کامل آسیب‌ندیده‌اند بسیاری از روستاییان به اقلام زیستی نظیر وسایل گرمایشی، پخت‌وپز غذا و غیره نیاز ندارند اما به دلیل خطر ریزش واحدهای مسکونی، به برخی خانواده‌ها چادر اختصاص یافته تا در آن ساکن شوند. مرآتی مشکل عمده آسیب‌های زلزله را مربوط به واحدهای غیرمقاوم دانست که غیر مهندسی ساخته‌ شده بودند و تصریح کرد: در بحث تعمیر و احداث منازل خسارت‌دیده باید ستادهای ملی پای‌کار بیایند چون بسیاری از این خانه‌ها با یک ترک کوچک عملاً قابل‌ استفاده نیستند. رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران قوچان با بیان اینکه تا ساعت ۱۰ صبح امروز ۶۴ پس‌لرزه در این شهرستان به وقوع پیوسته است، افزود: تا شب گذشته ۵ مورد پس لرزه بالای ۲ ریشتر رخ داده و امروز هم ساعت ۷ و ۱۰ دقیقه صبح زلزله‌ای ۳/۱ ریشتری نیز به وقوع پیوسته است. انتهای پیام/ منبع: فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: زلزله قوچان روستاها واحد مسکونی خانواده ها روز گذشته آسیب دیده خسارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۷۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله

مدیرکل محیط زیست استان مرکزی گفت: براساس برآورد اولیه، بارندگی و سیلاب اردیبهشت ماه امسال بیش از ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان خسارت جدی به زیرساخت‌ها و تأسیسات پارک ملی هفتاد قله از جمله تخریب فنس‌ها، جاده‌ها، کانال‌ها و آبشخورها و غیره وارد کرد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، یوسف یوسفی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به خسارت ناشی از سیلاب و باران به پارک ملی هفتاد قله، اظهار داشت: سیلاب اخیر موجب تخریب تعدادی از آبشخورهای حیات وحش شد که با توجه به نزدیکی به ایام گرم سال نیز ضرورت تأمین آب برای حیات وحش منطقه احساس می‌شود.

وی افزود: براساس برآورد اولیه، بارندگی و سیلاب اردیبهشت ماه امسال بیش از 3 میلیارد و 200 میلیون تومان خسارت جدی به زیرساخت‌ها و تأسیسات پارک ملی هفتادقله ازجمله تخریب فنس‌ها، جاده‌ها، کانال‌ها و آبشخورها و غیره وارد کرده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی با اشاره به اهمیت اکولوژیکی و زیستی پارک ملی هفتاد قله در حفظ گونه‌های گیاهی و جانوری و لزوم رسیدگی هرچه سریعتر نسبت به رفع مشکلات ایجاد شده، بیان کرد: بازسازی هرچه سریعتر آبشخورهای آسیب‌دیده و احیای آبشخورهای جدید در دستور کار قرار دارد تا خسارت‌های فنی وارده به برخی از آبشخورها تا جای ممکن رفع شود.

یوسفی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در جریان این سیل تلفاتی در حیات وحش منطقه وجود نداشت، اما این سیل همچنین آسیب‌هایی به تأسیسات آبرسانی وارد کرده، که موضوع در حال پیگیری است.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • زمین لرزه ۴.۷ ریشتری در فاریاب استان کرمان
  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • وقوع زلزله در سیرج / کرمان لرزید
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • زمین لرزه سیرچ کرمان خسارت جانی و مالی نداشت
  • جزییات زلزله ۴.۶ ریشتری در کرمان
  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم
  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله
  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!